English version of this page Version francaise de cette page German version of this page 

Cazare si croaziere in Delta Dunarii, pe hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2


Garla Perivolovca

Garla Perivolovca

La panda

La panda

Prima lansare

Prima lansare

Tabara

Tabara

mai multe fotografii

Croaziera de 3 zile in Delta Dunarii

Ziua 1:

Sosire la Murighiol - punctul de plecare (la aproximativ 40 km de resedinta judetului Tulcea) - intalnire la sosire. Transfer cu barci cu motor de la Murighiol la hotelul plutitor - Anastasia. Cazare si check in. Bine ati venit la masa de seara.

Intre timp, prin lumina crepusculara a asfintitului, ne croim drum pe bratul Sf. Gheorghe pentru a ajunge la unul dintre putinele canale naturale din zona - Garla Perivolovca - unde aruncam ancora si inoptam in vecinatatea padurii de plopi.

Croaziera de 3 zile
Croaziera de 4 zile
Croaziera de 5 zile
Croaziera de 6 zile
Croaziera de 7 zile

click aici pentru a vizualiza traseul croazierei

Ziua 2:

Mic Dejun matinal pentru pescari si imbarcarea in barcile cu motor pentru programul optional de pescuit. Ceilalti oaspeti vor servi masa in cursul calatoriei hotelului plutitor pe Garla Perivolovca, apoi se vor imbarca la randul lor in barcile cu motor pentru vizitarea rezervatiei. Taranova, Gorgostel, Chiril, Isaac, Dubcova si multe altele dintr-un mare colier de lacuri, sunt locuri de odihna sau hrana pentru colonii de lebede, pelicani si cormorani. Vom vizita lacurile si vom observa ca pestele trebuie impartit intre pescari si pasari. Dupa vizitarea unor asezari pescaresti ne vom intoarce pe hotelul plutitor pentru dejun si vom porni in aval . Vom ancora pe malul Bratului Sf. Gheorghe unde, la caldura focului de tabara vom servi cina.

Ziua 3:

Dimineata dupa micul dejun pescarii pot reveni pe lacuri, in timp ce hotelul plutitor va naviga in amonte spre Murighiol, punctul final al calatoriei noastre.

Vom servi pranzul in jurul orelor 15 si ne vom lua apoi ramas bun.